Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 03:50

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Καλώς ήλθατε στο kefaloniamas.gr

Παρακαλούμε διαβάστε τους παρακάτω όρους χρήσης προσεκτικά πριν την περιήγηση σας στο δικτυακό τόπο μας. Σε περίπτωση διαφωνίας με έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω όρους, ο επισκέπτης οφείλει να αποφύγει κάθε επίσκεψη του στο web site. Με τη χρήση του δικτυακού τόπου, συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις.

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kefaloniamas.gr. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Το kefaloniamas.gr περιλαμβάνει links προς άλλα websites τα οποία δεν ελέγχει, και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας τους ή την τήρηση των όρων Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων από αυτούς τους φορείς.

Το kefaloniamas.gr δεν φέρει καμία ευθύνη (ούτε καν από αμέλεια) για την ακρίβεια, την πληρότητα, τη γνησιότητα του περιεχομένου που αναδημοσιεύει από άλλες ιστοσελίδες καθώς και για το ίδιο το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες, λειτουργία ή αποδοτικότητα όλων των εξωτερικών συνδέσμων που χρησιμοποιούνται στο site και που περιέχονται σε οιοδήποτε ανεξάρτητο δικτυακό τόπο ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους.

Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη ή χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε αφορούν αποκλειστικά τους αντίστοιχους δικτυακούς τόπους.

Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που   συγκαταλέγονται στο kefaloniamas.gr έχουν τεθεί για λόγους ενημέρωσης. Σε περίπτωση που κάποιος θεωρήσει ότι θίγονται πνευματικά του δικαιώματα, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να προχωρήσουμε στις δέουσες ενέργειες.

Οι χρήστες αποδέχονται ότι τα σχόλια και οι παρατηρήσεις που αναρτούν στο δικτυακό τόπο μας και στο facebook παραμένουν στην αποκλειστική ευθύνη εκείνου που τα αναρτά. Ο δικτυακός τόπος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις σελίδες του παρατηρήσεις των χρηστών. Οι χρήστες διατηρούν στο ακέραιο την ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο που δημοσιοποιούν.

Το kefaloniamas.gr δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε δήλωση τρίτου προσώπου, οργανισμού ή εταιρείας που ενδέχεται να υπάρχει στο περιεχόμενό του (κείμενα,απόψεις, εικόνες, ηχητικά αποσπάσματα ή βίντεο).

Οι αναρτήσεις όπως και οι απόψεις γίνονται εργαλείο γόνιμου διαλόγου στα πλαίσια της συνταγματικά κατοχυρωμένης ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Το kefaloniamas.gr σε καμία περίπτωση δεν έχει κερδοσκοπικό ή εμπορικό χαρακτήρα.

Το kefaloniamas.gr διατηρεί το δικαίωµα, στα πλαίσια του νόµου, να τροποποιεί το περιεχόµενο του, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούµενη προειδοποίηση, µε την ανακοίνωσή του µέσω του δικτυακού τόπου.