Τετάρτη, 23 Μάιος 2018 14:13

Φρίκη: Υπάλληλοι ξενοδοχείου νάρκωσαν και βίασαν ομαδικά τουρίστρια

Σοκ προκαλεί η είδηση του ομαδικού βιασμού μιας Βρετανίδας τουρίστριας μέσα στο ξενοδοχείο που διέμενε.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Οκτώβρη του 2016 όταν γυναίκα έκανε τις διακοπές της στο Σορέντο, ένα τουριστικό θέρετρο νότια της Νάπολης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν όταν η 50χρονη γυναίκα δέχθηκε ένα ποτό-κέρασμα από δύο μπάρμεν του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.Μέσα σε αυτό, υπήρχε μια ουσία, γνωστή ως «ναρκωτικό βιασμού», που προκαλεί προσωρινή απώλεια μνήμης. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες, την οδήγησαν σε μια κοντινή περιοχή, όπου τη βίασαν, ενώ στη συνέχεια την «παρέδωσαν» σε μια ομάδα τουλάχιστον άλλων δέκα ανδρών, που με τη σειρά τους τη βίασαν κι εκείνοι, σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Μάλιστα, οι βιαστές της άτυχης γυναίκας κατέγραψαν τις πράξεις τους και ανέβασαν βίντεο με την κακοποίηση σε ένα group στο WhatsApp με την ονομασία BadHabits, πριν την οδηγήσουν πίσω στο δωμάτιό της.

Οι Αρχές της χώρας προχώρησαν στη σύλληψη πέντε ανδρών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών, καθώς η 50χρονη γυναίκα βιάστηκε από τουλάχιστον 12 άτομα.

Τα υπόλοιπα εφτά άτομα που συμμετείχαν στον βιασμό παραμένουν άγνωστα στις Αρχές, με τους συνεργούς τους να εξακολουθούν να τους καλύπτουν, άγνωστο για ποιο λόγο.

Τα δείγματα DNA που έλαβαν οι αρχές από την καταγγέλουσα ταιριάζουν με το DNA των συλληφθέντων. Οι δύο εξ αυτών είναι μπάρμαν και η γυναίκα τους είχε τραβήξει μια φωτογραφία όταν την κέρασαν ποτό. Επίσης, βοήθησε στην αναγνώρισει ενός από τους βιαστές της από ένα τατουάζ με ένα κοράκι στο λαιμό.