Σάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 11:21
Aνδρέας Κολαΐτης

Aνδρέας Κολαΐτης

Ανδρέας Κολαΐτης
Πτυχιούχος ΤΕΙ - Αθήνας, τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων

Το Παρών έδωσε και η Κεφαλονιά στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός" !

Χθες το απόγευμα είχα την τιμή -ύστερα από συνεννόηση με τον Α/δήμαρχο Τουρισμού Κεφαλονιάς κ. Ε. Κεκάτο- να παραβρεθώ στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός" στο κέντρο της Αθήνας όπου έγινε η επίσημη "πρώτη" (παρουσίαση) του βιβλίου με τίτλο: "Tουρισμός, Τουριστική Ανάπτυξη, Συμβολές Ελλήνων Επιστημόνων" , εκδόσεις Παπαζήση.  

Πολύς λόγος για το τίποτα στην Αθήνα ;

Από αρχές του 2017 πολύς λόγος επί της ουσίας δεν γίνεται όσον αφορά τον ακριβή τρόπο υιοθέτησης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου από τους επιβάτες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα.

Πάσης φύσεως «ομορφιές» στην Άνω Έρισο! (Εικόνες)

Ευρισκόμενος γι' άλλη μια φορά στην πατρώα γη της Άνω Ερίσου και συγκεκριμένα στην οδική διαδρομή Κομιτάτων - Χοργοτών - Αγιά Σοφιάς -με την δίχως ακόμα (? ! ) απαραίτητη υποστηρικτική υποδομή ασφαλείας- μαζί με φίλους της Κεφαλονιάς από την ημεδαπή & αλλοδαπή για ν' απολαύσουμε τις "άγριες" ορεινές φυσικές ομορφιές της, βρέθηκαμε προ μιας ... "αποστομωτικής" δυσάρεστης έκπληξης!

Συγκεκριμένα η εκ Μελβούρνης ορμώμενη Christina Despoteris (εικόνα 1) που τυγχάνει Executive Member του "Sister Cities Australia Association" εντόπισε σε μια τυχαία στάση στα μέσα της της εν λόγο διαδρομής (4ο χλμ) στην θέση "Τραέλα" μια ... άτυπη και φυσικά παράνομη χωματερή με πάσης λογής ... "καλούδια" - απορρίμματα (επισυναπτόμενες εικόνες).
Η όχληση προς την αρμόδια Δημοτική μας Αρχή έγκειται για την -αν μη τι άλλο ΑΜΕΣΗ- τοποθέτηση σχετικής προειδοποιητικής σήμανσης μήπως και αποτραπεί η περαιτέρω ρύπανση του χώρου.
Ίδωμεν ...

Πηγές:

http://www.sistercitiesaustralia.com/

"Σύμπραξη" Κεφαλλήνων & Αρκάδων στο χθες & στο σήμερα!

Επισκεπτόμενος πρόσφατα την Αρκαδία και ειδικότερα την επαρχία της Μαντινείας, μου δόθηκε η αφορφή για μια "φευγαλέα ματιά" στην αρχαία ιστορία (μας), όπου διαπίστωσα το άρτιον και παράλληλον των Αρκάδων με τους Κεφαλλήνες λόγου χάριν σε σχέση με την πόλη κράτος των Αθηνών.
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS